Hva slags blogg er dette?

Denne bloggen er politisk, personlig, arbeidsrelatert og verdibasert.

12. september 2011

Unik kombinasjon: Liberal OG grønn OG sosial

Miljøsaken. Bedre skole fordi læreren blir satset på. Markedsøkonomi & konkurranse. Og sosiale nettverk, velferd som fanger opp dem som faller utenfor på en verdig måte. Venstre går til valg på den unike kombinasjonen grønn, liberal og sosial.

Grønn
Vår tids største utfordring er klimatrusselen. Hva hver enkelt av oss gjør har betydning, hvilken politikk som føres lokalt er viktig. Sykkelvennlige byer, grønne lunger, avfallshåndtering, satsing på kollektivtrafikk, grønt næringsliv. Venstre har god track record i Oslo og stiller enda mer offensivt til nye fire år.

Liberal
Individets frihet - også til å skape sin egen jobb. Stimulering av selvstendig næringsvirksomhet. Forenkling for gründere og småbedrifter. Venstre vil ha økt satsing på skole og kunnskap for igjen å stimulere til nyskaping og grønn vekst.

Sosial
Det ukrenkelige enkeltmennesket. Kombinert med ansvar for fellesskapet og hverandre. Et trygt velferdssystem som også tar av for de negative konsekvensene av konkurranse. En narkotikapolitikk med menneskeverdet i sentrum. Samfunnsansvarlige bedrifter og sosialt entreprenørskap.

Godt valg Oslo!

Ingen kommentarer: