Hva slags blogg er dette?

Denne bloggen er politisk, personlig, arbeidsrelatert og verdibasert.

Hvem er jeg?

Til daglig er jeg rådgiver og leder i HEL VED kommunikasjon - mer formelle facts om meg kan du lese på LinkedIn.

Siden 2007 har jeg brukt digital ropert i det offentlige rom. Det har gitt meg mye læring, utallige nyttige innspill og anledning til å ytre meg til mange. På denne bloggen kan du lese om mine holdninger og refleksjoner om arbeidsliv, klima, barn, kommunikasjon, livsstil, verdier og mye annet jeg er opptatt av. Jeg er personlig, men ikke privat i formen. Det er i hvert fall det jeg ønsker å være. Får jeg det til? Det er opp til deg å vurdere!

Jeg begynte å jobbe med kommunikasjon og PR i 1998. Hele veien har jeg latt meg begeistre av teknologisk utvikling og de stadig mer sosiale, mer demokratiske mediene vi har fått. Åpenhet, delingskultur, mot til å mene, mot til å være sårbar er viktig for meg.

Fjell, fjell og mere fjell!
Som person er jeg veldig glad i bevegelse og påfyll, fysisk og mentalt. Mine apper sier trolig en del om hvem jeg er, de mest brukte er: Podcast, Spotify, Storytel, Fabel, Yr og #Ruter.

Jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger fra deg! Sendt gjerne e-post til min gmail.com adresse: marian.slettebakken. Ris, ros og forslag til tema for blogginnlegg - alt er velkomment og alt blir besvart.
Høygravid og en av tre utvalgte bloggere som var med i partilederdebatt på VG TV før valget 2009. Litt oppgitt?
Ingen kommentarer: